Heeft u wat te versturen?

  • U krijgt binnen 15 min. antwoord

Betrouwbaar

Snelle levering

Flexibel

Persoonlijk contact

Jong wagenpark op aardgas

Heeft u wat

te versturen?

020 - 333 00 03

  • U krijgt binnen 15 min. antwoord

Spoedservice

Ongeacht of uw spoedzending een pakket van één kilo is of een aantal pallets betreft, u kunt op ons rekenen. Uw zending wordt vervoerd met de grootste zorg en aandacht.

Regulier

Het reguliere vervoer van pakketten en pallets. Deze worden aan het eind van de werkdag bij u opgehaald en de volgende werkdag afgeleverd door heel Nederland.

Pallets

Naast onze koeriersauto's voor pakketzendingen beschikken wij over een vrachtwagencombinatie voor direct vervoer van pallets in de omgeving Amsterdam.

Maak kennis

Groen Koeriers is uw betrouwbare partner voor spoedzendingen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid is voor ons even belangrijk als snelheid en stiptheid, een koerier vertegenwoordigt bij levering immers uw bedrijf en is dus het gezicht tussen uw bedrijf en uw klanten.

Warehousing

Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij voor u het gehele logistieke proces verzorgen.

Opslag

In Hoofddorp beschikken wij over een warehouse met een capaciteit van 600m2. Dankzij de centrale locatie in de buurt van Amsterdam en Schiphol is dit de ideale locatie voor opslag. Ons warehouse is modern en praktisch ingericht en is beveiligd door middel van alarm.

Voorraadbeheer

Dankzij ons voorraadsysteem ben u altijd real-time op de hoogte van uw actuele voorraad. Bij ontvangst worden de goederen ingevoerd in ons systeem en bij uitlevering worden deze uit de voorraad weggenomen. Het efficient beheren van uw voorraad resulteert in een kostenbesparing en ontzorgt.

Orderverwerking

Is het verzamelen van een bestelling en het verpakken en voorbereiden van de verzending. U wilt natuurlijk zo veel mogelijk werk uit handen geven. Een betrouwbare partner aan wie u dat kunt uit besteden is dan essentieel, Groen Koeriers is deze partner.

"Binnen 30 minuten was mijn pakket opgehaald en onderweg"

Edwin Fennema, Lisse